Blaas je kleding
weer nieuw leven in

Alle soorten kledingreparaties

Van trouwjurken tot aan kostuums

Is je rits stuk? Of kan jouw favoriete jeans wel een naald en draad gebruiken? Kom dan gerust langs. Wij maken alle kledingstukken weer als vanouds. Heel vaak denken mensen dat hun kleding wel naar de kledingbak kan, omdat er bijvoorbeeld een gat in zit. Maak niet deze fout. Bijna alles is te repareren. Vraag gerust om ons deskundig advies en wij helpen je graag.

Van de catwalk naar jouw kledingkast
Hoe vaak komt het weleens voor dat je iets op de catwalk ziet of in een modeblad en denkt: He dat wil ik ook hebben! Best vaak toch? Alleen kan je dat ene kledingstuk niet vinden bij je favoriete kledingwinkel. Waarom laat je het dan niet op maak maken? Wij maken namelijk alles. Jurken, broeken, overhemden, leren jackets en nog veel meer. Dit allemaal voor een voordelige prijs.

Loop weg met een nieuwe garderobe
Breng je kleding langs en laat alles weer (ver)maken. Loop weer weg met een compleet 'nieuwe' garderobe. Waarom nieuwe kleding kopen als je in je kast nog goede kleren hebt hangen die alleen maar stof vangen?

Service en deskundigheid
Bij Rio Kleding Atelier in de Marnixstraat kan jij altijd terecht voor snelle service en niet te vergeten deskundig advies. Dus is jouw kleding stuk en kan er wel een naald en draad door heen? Breng het langs! Wanneer je je goed voelt in je kleding is dit immers ook te zien aan je uitstraling. Wie zich goed voelt, ziet er goed uit. 

Prijzen
Bekijk hieronder de prijzen die wij hanteren. Als jouw kledingstuk er niet tussen staat, schroom dan niet op 
contact op te nemen. Alle soorten kleding (ver)maken wij: overhemden, jeans, truien. leren jackets en nog meer. Ook maken wij maatpakken.

BEL VANDAAG NOG
020 626 50 95