Zijdezachte Italiaanse stoffen

Kleding maakt de man

Laat nu ook jouw kostuum op maat maken

Hoe vaak heb je dit niet gehoord? Kleding maakt de man? En dat klopt. Een man in een net pak straalt zelfvertrouwen uit, maar ook zie je er verzorgd en gelikt uit. Maar niet zomaar elk kostuum voldoet. Je gaat toch ook voor kwaliteit?

Kostuum op maat
Elk willekeurig kostuum uit een winkel is niet speciaal voor jou op maat gemaakt. Hoe vaak komt het niet voor dat je een pak past, maar zijn de mouwen net iets te lang. Balen toch? Je zoekt namelijk een pak dat gewoon perfect zit. Broek de juiste hoogte en het colbert niet te groot of te klein. Waarschijnlijk denk je dat maatpakken alleen bij dure winkels kan laten maken. Maar vanaf nu kan je ook maatpakken voor een scherpe prijs kopen. Bij ons!

Helemaal uit Italië
Alle stoffen die wij gebruiken komen uit Italië. Het land van de mode. Italië staat bekend om hun gevoel voor mode en hun oog voor kwaliteit. Wij laten deze stoffen speciaal uit Italië komen, zodat wij de perfecte maatpakken kunnen maken.


Maak een afspraak
Een kostuum maak je niet zomaar. Daarom komt u langs om eerst zorgvuldig uw maat op te nemen. Wanneer je pak klaar is, kan je deze komen passen. Zit deze niet goed? Dan passen we hier en daar nog wat aan. Kun je ook niet wachten om je eigen pak te laten maken? Bel vandaag nog 020-6265095 of
neem contact op via het contactformulier.

 

Exclusief uit Italië

Op zoek naar een kostuum dat klasse uitstraalt? Kom dan onze maatpakken passen. Gegarandeerd dat je meteen als een blok valt voor deze maatpakken. Alle maatpakken zijn namelijk allemaal van Italiaanse stof. 

Kortom

Kleding die op maat gemaakt moet worden? Of wil je advies voor een nieuw design wat je in gedachte hebt? Alles is mogelijk. Breng bijvoorbeeld dat ene mooie plaatje mee van je favoriete ster in zijn of haar mooie outfit. Wij maken dit ook op maat voor jou, zodat dit als gegoten zit. Nieuwe kleding, oude kleding of helemaal vanaf het begin iets vermaken. Onze werknemers helpen jou graag verder.

Staat jouw maatpak er ook tussen?