Een pak op maat laten maken in Amsterdam

Het komt vaak voor dat je een kostuum koopt dat niet helemaal goed zit. De pantalon zit
niet lekker of de mouwen zijn net te lang. Misschien staat het colbertje leuk
maar wil je een ander model broek? Voorkom al deze problemen door een maatpak
te laten maken. Wij luisteren naar jouw wensen om samen een pak te ontwerpen
dat bij je past - in stijl én maat!Wij werken niet met pasmodellen. Bij ons meten we je helemaal op zodat jouw kostuum straks als
gegoten zit.


Ontwerp je eigen maatpak voor heren

Bij ons kledingatelier heb je de mogelijkheid om jouw pak helemaal zelf samen te
stellen. Daarnaast kun je kiezen uit een ruim aantal maatpak ontwerpen en merken. Jij bepaalt zelf tot in de puntjes hoe jouw pak eruit komt te zien. Heb je liever een bedrukte voering of juist een effen voering? Een ligt pak voor de zomer of juist een zakelijk pak voor officiële gelegenheden? Knopen die matchen met de stof, een driedelig pak of een opvallende kraag? Het is allemaal mogelijk.

Een kleine impressie uit onze collectie

Body

Een elegant feest in Amsterdam of gewoon fantastisch eruitzien op werk? Een maatpak waar heren zich comfortabel in voelen én een goede indruk mee maken, dat is ons doel. Als kledingatelier hebben wij ons gespecialiseerd in het maken van pakken op maat.

Exclusieve stoffen

Bij ons heb je een zeer ruime keuze aan stoffen, patronen en designs. Wij maken voornamelijk gebruik van Italiaanse stoffen die van hoge kwaliteit zijn. Zo gaat uw maatpak lang mee. Je kunt onder andere kiezen voor stoffen uit de collectie van Thomas Mason, Vitale Barberis en Loro Piana. Kom langs en vind je favoriete stof!

Persoonlijke service

Met onze deskundige ervaring, hoogwaardige service en oog voor detail streven wij naar het beste resultaat voor onze klanten. Wij vinden het belangrijk om naar de wensen van de klant te luisteren zodat we samen een mooi eindresultaat kunnen leveren.