De perfecte fit

Heb jij ook altijd problemen gehad met confectie overhemden? Zoals dat de mouwen net iets te lang of te kort zijn, de schoudernaad niet goed vallen, het net iets te groot of te klein uitvalt of te weinig keus aan standaard- stoffen? Wij bieden de mogelijkheid om je eigen overhemd zelf samen te stellen, geheel naar jouw wensen en behoeften.

Een op maat gemaakte overhemd zorgt voor dé perfecte fit. Daarnaast is dit ook ideaal voor mensen die een grotere maat of een afwijkend postuur hebben. Zo kun je tijdens het samen stellen van jouw overhemd kiezen uit verschillende manchetten, modellen, verschillende boorden, kleur van je stiksel en nog veel meer!

De perfecte overhemd voor elk gelegenheid

Quality is the key

Een overhemd op maat moet passend zijn aan jouw postuur, van goede kwaliteit zijn en reflecterend zijn aan jouw stijl. Een goede overhemd op maat wordt nooit gezien als een overbodige luxe, want het geeft je de mogelijkheid om jouw stijl en zelfvertrouwen naar voren te brengen.

Wij bieden jouw stoffen aan van hoge kwaliteit. Voor ons is het belangrijk dat jij met een tevreden overhemd rond loopt dat óók nog lang meegaat. Verder bestaan al onze stoffen uit 100% katoen.

Ben jij opzoek naar een overhemd dat helemaal op jouw maat is gemaakt én als gegoten zit? Rio Kleding Atelier biedt overhemden van hoge kwaliteit. Ook kun je jouw eigen overhemd geheel zelf samen stellen zoals jij dat wilt!