Een maatpak van Rio Kleding Atelier maakt de man

In een net pak straal je zelfvertrouwen uit en zie je er verzorgd uit. Maar niet zomaar elk kostuum voldoet. Jij gaat toch ook voor kwaliteit? Laat jouw kostuum op maat maken in de Marnixstraat in Amsterdam.

Een kostuum op maat

Een willekeurig kostuum uit een winkel is niet speciaal voor jou op maat gemaakt. De mouwen zijn te lang. De broekspijpen te kort. Of het colbert past niet goed. Herken je dat? Stap dan eens binnen bij Rio Kleding Atelier. Wij maken een perfect passend maatpak voor een scherpe prijs. 


In ons atelier nemen we zorgvuldig je maten op. Bespreek je wensen met ons en kies uit prachtige stoffen. Wij gaan aan de slag. Als je pak klaar is, kom je passen. Daarna voeren we eventueel correcties uit. Kun je niet wachten om je eigen pak te laten maken?

Stoffen van hoge kwaliteit uit Italië

Italië staat bekend om gevoel voor mode en oog voor kwaliteit. Wij laten alle stoffen speciaal uit Italië komen, zodat wij het perfecte maatpak voor jou kunnen maken. Daarnaast zijn deze stoffen van hoge kwaliteiten zorgt dit voor de perfecte draagcomfort.

Onze meeste stoffen bestaan 100% uit wol. Hierdoor voelt je pak wat lichter van gewicht aan en zorgt de stof voor wat meer flexibiliteit.