Een trouwpak op maat naar eigen ontwerp

Je hebt je droom trouwpak in gedachten, maar kunt het nergens vinden. Je hebt overal gezocht, maar geen pak zit als gegoten. Wanhoop niet, laat je unieke trouwpak op maat maken! Bij Rio Kleding Atelier stel je het mooiste pak voor je bruiloft zelf samen. Wij zijn dé specialist in Amsterdam voor stijlvolle op maat gemaakte kostuums.Wij helpen jou graag met het samenstellen van een trouwpak. De keuze aan stijlen en modellen is eindeloos. Van een klassiek tot een modern trouwkostuum, van een jacquet tot een pak voor het strand - je hebt volop keuze.

Ga je binnenkort trouwen maar nog geen trouwpak gevonden? Is je trouwpak niet helemaal op maat? Geen nood, bij ons kun je je trouwpak helemaal zelf samenstellen of op maat laten maken. Bestel het perfecte pak voor de perfecte dag.

Kies je stof!

Wij hebben een ruime collectie aan stoffen. Zo bieden wij diverse modellen, kleuren en patronen aan. Met onze Italiaanse stoffen kunnen wij je garanderen dat jouw trouwkostuum van hoge kwaliteit zal zijn.Opmeten van je maat!

Het is natuurlijk belangrijk dat je trouwpak perfect zit. Op jouw huwelijk wil je er ook tijdens de eerste dans elegant uitzien. Daarom nemen wij de tijd om je maten zorgvuldig op te nemen. De mouwen, de pijpen maar ook in de taille moet alles goed zitten. Samen bespreken wij welke elementen jouw trouwpak op maat moet hebben.

Design mogelijkheden

Onze uitgebreide design mogelijkheden geven jou de vrijheid om elk detail op jouw kostuum aan te passen. Heb je liever brede of smalle knopen, zijde of wol, een inkeping revers of een piek? Alles kan. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een monogram te plaatsen in je trouwpak. Dit kan een datum, een naam of een speciale tekst zijn. Een gepersonaliseerd trouwpak voor de bijzondere dag.

The finishing touch

Nadat je je pak naar wens hebt samengesteld, gaan wij aan de slag. Heb je een bepaalde lijn gekozen of een unieke stof, dan kunnen wij deze bestellen. Met aandacht voor het detail naaien wij het maatpak. Na ongeveer 4-5 weken, kun je jouw trouwpak komen passen. Mocht er nog iets aangepast moeten worden, dan doen wij dat meteen. Zo ben je tot in de puntjes verzorgd voor de bruiloft!